Autó dekoráció

autodekor1.jpgautodekor2.jpgautodekor3.jpg

Gépjármű dekorációk tervezéstől a kivitelezésig, személyautótól a kamionig

Biztosan már Ön is észrevette, hogy egyre több cég alkalmazza az egyik leghatékonyabb hirdetési megoldást termékeinek, szolgáltatásainak reklámozására, az autómatricázást. Az autóreklám sikere a kedvező ár-érték arányában és a magas hatásfokában rejlik! A jármű ugyanis az egyszeri dekorációs költség ellenében éveken keresztül mutatja a hirdető céget a nagy nyilvánosságnak. A gépjármű a mindennapi használat során láthatóvá válik a közlekedés összes többi résztvevője számára egyaránt, ezzel cégünk ismertsége folyamatosan nő!

Az autódekoráció számítógépes fóliavágással ill. digitális nyomtatással készülhet, esetleg a kettő kombinációjából. A munka a látványtervezéssel kezdődik. Igény szerint akár számítógépen a gépjármű fényképére is rá lehet szerkeszteni a kívánt dekorációt. A látványtervek vizuális segítséget nyújtanak az Ön számára, így még a dekorálás előtt összképében megtekinthető a jármű végső kinézete, ami hitelesen mutatja a későbbiekben elkészülő designt.Az elkészült dekorációk a felhasznált alapanyagtól függően 3-10 év garanciával készülnek!

Amennyiben nem szeretné, hogy reklámja folyamatosan a gépjárművön látható legyen, lehetőség van úgynevezett mágnesfóliát használni, ami bármikor leszedhető, visszahelyezhető a gépjárműre.

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész termékinformációkat kapjon!