Egyedi táblák és matricák készítése

kp1.jpgkp2.jpgkp4.jpg

A matricák kétféle kivitelben készülhetnek: vágott vagy nyomtatott.Vágott matricákkal direkt színes szövegeket, emblémákat, grafikákat lehet elkészíteni. A megfelelő színű, PVC alapú fóliából plotter segítségével történik a kívánt grafika kivágása. A fölösleges részeket el kell távolítani (kiszedni), majd hordozófóliával ellátni, melynek segítségével egyben lehet felragasztani a matricát a megtisztított (zsírtalanított) felületre. Felragasztás után a hordozófóliát vízszintesen húzva kell eltávolítani. Többféle élettartamú alapanyag létezik, 1 év tartósságútól akár 8-10 év tartósságúig is!

Nyomtatott matricák esetében lehetőség van akár színátmeneteket vagy fotókat is alkalmazni, használatával látványos dolgokat lehet elérni. A kívánt grafika öntapadós anyagra van kinyomtatva, majd igény esetén lamináló fóliával ellátva, melynek köszönhetően megnő a matrica élettartama. Felragasztása egyszerűbb, mint a vágott matricáké, nem kell hordozó fóliát eltávolítani.

Egyedi táblák készítését is vállalom, legyen akár szó pl. egy házszámtábláról vagy "ELADÓ HÁZ" tábláról. A táblák alapanyaga többféle lehet, leggyakrabban használt a habosított műanyag vagy a horganyzott lemez tábla. A táblák feliratozása a matricáknál megismert két módon lehetséges.Méret, szín és grafikai változtatás is lehetséges.

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész termékinformációkat kapjon!